Els dotze errors més comuns dels pares

Com educar bé als fills és una preocupació freqüent entre els pares. Saber què fer en cada situació i com afrontar cada conflicte no és fàcil ni hi ha receptes màgiques. Sí que pot resultar més senzill saber què no fer, quins són els errors bàsics d’evitar. Un dels errors més comuns és protegir en excés els fills.

L’educació dels fills provoca moltes inseguretats i no poques angoixes a molts pares. Ho estaré fent bé? L’hauria d’haver castigat? M’hauré passat de dur? Seré massa tou? Com faig perquè m’obeeixi?…

Psicòlegs i pedagogs expliquen que potser restaria pressió als progenitors modificar les seves expectatives: enlloc d’aspirar a fer-ho tot bé, plantejar no fer-ho malament i, sobretot, evitar els errors més nocius a l’hora d’educar…

Uno-de-los-errores-mas-comunes_54365610835_51351706917_600_226

Segueix llegint…

Los doce errores más comunes (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *