Problemes amb l’autoestima?

autoestimaRaimon Samsó:

“Buscar sempre l’aprovació externa pot resultar una arma de dos talls. La clau és augmentar el valor personal davant un mateix, però no davant de ningú. De petits, pocs reben una educació enfocada al benestar emocional, i després, de grans, a no tenir una referència interna, les persones busquen en els altres un succedani d’autoestima que acaba creant més problemes dels que tracta de solucionar. S’ha escrit molts llibres sobre el tema, s’imparteixen cursos i s’omplen consultes de persones que volen millorar el seu autoconcepte… però molts obliden que la vàlua és fruit de l’autopercepció i no del que diguin els altres”.

Llegeix l’article complert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *