Inscripcions 2013-2014

Del 2 al 20 de setembre s’obre el període d’inscripcions del Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF). Si esteu interessats/interessades a participar en el Servei cal que feu la inscripció en aquesta mateixa web a la pestanya d’inscripcions.

A l’apartat de Calendaris hi trobareu el dia de la xerrada informativa prevista a diversos municipis, al finalitzar les inscripcions es crearan nous grups i es concretaran els horaris de les Escoles de Mares i Pares.

Us hi esperem!

3 pensaments a “Inscripcions 2013-2014

 1. Estava interessada en la inscripcio d’escola de pares i mares 2013-2014 de sta Cristina d’Aro, i m’he despistat. Estava en el dubte si ja m’havia apuntat o només vaig llegir el correu a principi de tot.

  En tot cas que no estiguès inscrita si voldria continuar el curs. Sóc alumna d’altres anys.

  Disculpeu les molèsties!!!

  Pili

  • Benvolgudes,
   prenem nota de les vostres dades per poder participar del Servei una vegada estiguin configurats els grups. Tant bon punt tinguem la confirmació us farem arribar un correu electrònic.

   Moltes gràcies i fins aviat!

 2. Tengo 3 niños y me ayudaria recibir asistencia de las charlas para mejorar la conducta de mis hijos que, se pelean entre ellos mucho y se amenazan, se ponen violentos y no me gusta verlo asi, me falta el respeto a mi y a mi esposo, no nos obedecen. gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *